Механа

Начало  |  Механа  |  Весело Село Принтирай - A A A +
Весело СелоРесторант, Механа

София град - Център
Адрес: Борисова градина, срещу БНР
Телефон: 02/9632311, 0894330444
E-mail: veseloselo@veseloselo.com
Работно време: 12:00 - 02:00 часа

www.veseloselo.com
Вижте ни на картата


Почитателите на народно творчество, вкусна храна и добри почерпки в София могат да си отдъхнат. Вече има място, което ти предлага на куп всички тези неща.

Притежаващ магическата способностда те откъсне от забързания ритъм на градския живот и да те потопи в друго измерение, този ресторант събира в себе си, както типична домашна българска кухня и атмосфера, така и кулинарните обичаи на Балканите.

Единственият ресторант, в който не само, че опитваш домашно приготвена храна и хлаб от типа - толкова вкусно готви само баба, но и наблюдаваш процеса на приготвяна на твоите ястия. Пресъздавайки обстановката на типичното българско село - Весело село се въздържа от името ресторант. А ако включиш и заобикалящата фауна и флора (само под един покрив тук съжителстват живи кокошки, токачки, гълъби, агънце, яренце, че и едно магаранце за престиж) - то наистина се пренасяш в страната на чудесата.

Това е мястото, на което можеш да вдигнеш сватба - от типа три дена яли, пили и се веселили, да дойдеш на семеен неделен обяд, на вечеря с приятели, а защо не и сам? Да доведеш гостите си от чужбина и да им покажеш, що е туй игрива българска душа и вкусна българска храна.

Менюто е богато - приготвят се всякакви традиционни и не толкова традиционни манджи, не само от българската, но и от сръбската кухня, а храната ти се поднася на огромен дървен поднос, който е трудно да се опише, но за сметка на това се забелязва веднага. Вкусни салати и разядки, сочно пилешко и крехко агнешко, добре препечена риба, а десертите толкова сладки, че се разтапят в устата ти.

Освен, че добре ще те нахранят във Весело село, обичат и да забавляват добре гостите си. Ресторантът има собствена забавна програма. Цял куп игриви танцьори обикалят около масите и дават на поситителите, това, от което най - много се нуждаят - танци и весело настроение. Едва ли има човек, който е виждал прогарамата и не се е забавлявал от сърце, който е вкусил от гозбите и не се е нахранил до насита.Ценови диапазон: среден
Музика: приятна

     
Права за ползване MtSoft